İnstagram
WhatsApp
Şanlıurfa’da İmam Mustafa Çiçek hayatını kaybetti!

Şanlıurfa’da uzun yıllar imam-hatip olarak görev yapan Mustafa Çiçek hayatını kaybetti. “Kuru Mehmet Hafız” olarak da bilinen Çiçek’in vefatı, sevenlerini ve camia mensuplarını yasa boğdu.

Vefat haberi, Karaköprü İlçe Müftülüğü tarafından yapılan paylaşımla duyuruldu. Paylaşımda, ömrünü mihrap ve minbere adayan Mustafa Çiçek’in ihlası, güzel ahlakı ve cemaatle kurduğu samimi bağ ile gönüllerde özel bir yer edindiği vurgulandı.

 

Merhumun cenazesinin bugün saat 10.00’da asri mezarlıkta defnedileceği, taziyesinin ise Karaköprü’de bulunan Yasin Arıcı Taziye Evi’nde kabul edileceği bildirildi.

 

Mustafa Çiçek için yapılan açıklamada, Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm camiaya başsağlığı dilekleri iletildi.

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Haliliye Belediyesi Havuz

Yazarlarımız

Şanlıurfa Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği